Buze mai voluminoase in cateva minute.

Unul dintre cele mai apreciate trucuri pentru corectarea buzelor asimetrice, sau pur și simplu folosit din dorința de a avea buzele mai voluminoase, este injectarea lor cu acid hialuronic. Tratamentele cu acid hialuronic sunt printre cele mai folosite în augmentarea buzelor, a bărbiei și obrajilor, în corectarea cearcanelor, a santurilor nazogeniene (acele riduri formate între colțul gurii, obraz și baza nasului) și accentuarea liniei mandibulare și a unghiului mandibular.


How Safe are Juvederm Injection? - Lines, Wrinkles and Lose Volume

Tratamentele fac parte din chirurgia plastică și estetică și sunt realizate de către Dr. SINGH BHUPINDER – medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, în cadrul clinicii DR. ALJOBORY CLINIC din CARANSEBEȘ.


  • Moleculele de acid hialuronic NU sunt percepute de organism ca fiind corp strain deoarece acidul hialuronic este prezent în țesuturile noastre tegumentare. Pe lângă aceasta, fillerele cu acid hialuronic sunt metabolizate de organism în mod natural, ceea ce face ca efectul să fie temporar, de ordinul lunilor de zile.
  • Fillerul cu acid hialuronic poate fi dizolvat prin injectarea cu hialuronidază, o enzimă ce distruge moleculele de acid hialuronic în contact cu acestea, în cazul în care rezultatul nu îndeplinește așteptările pacientului

Bine de stiut!

  • În urma injectării cu acid hialuronic, buzele își vor pierde aspectul natural pe moment, din cauza tumefacției imediate și a posibilelor hematoame. Acestea apar pe loc, în decurs de câteva minute de la injectare, dar vor dispărea în termen de aproximativ 7 zile.
  • Nu este indicată intervenția dacă există piercing la nivelul buzelor, acesta trebuie îndepărtat înainte de intervenție.

Lasă un comentariu